viernes, 23 de mayo de 2014

El desastre de Canal 9 hace caer a la jefa de Comiunicación de Fabra LOLA JOHNSON
El desastre de Canal 9 hace caer a la jefa de Comunicación de Fabra


...La Generalitat y la dirección de Radio Televisión Valenciana (RTVV) han cerrado el acuerdo sobre elExpediente de Regulación de Empleo (ERE) extintivo -al que llegaron el pasado viernes los representantes de los trabajadores en la mesa negociadora y la empresa y que fue ratificado en asamblea por la mayoría de la plantilla- aunque sea sin la unanimidad de los sindicatos, han confirmado desde las dos entidades.
...pincha aquí para leer la noticia completa


Tens habilitat el compte de  correu mviciano@ingnn.com per a que pugues dirigir les teues consultes i en torn al Pla de Pensions; envíam els teus "drets consolidats" del teu actual Pla de Pensions per a vore i comparar el que tens i el que altres et donen o lo que jo puc oferirte, tot açó sense cap compromís.  Tu vols rebre tota la informació y jo puc ajudarte!!!
També està a la teua disposiciò el telèfon de contacte 649901695 amb el mateix objectiu.
En els propers dies rebreu una carta d’Aseval on el donarán cinc dies per indicar on vols que ingressen els teus drets consolidats i que pot esser un pla de pensions diferent al que la Comissió de Control vos ha proposat. 
Et recorde, a més, que convé mirar-se-ho amb calma i quines conseqüències fiscals pot tindre este rescat ja que cada treballador és un cas independent per les seues circumstàncies personals així com per les condicións contractuals que signes, saps el que es la lletra menuda, veritat? Amb mi no tindrás cap lletra menuda, jo soc molt clara i te diré la veritat  encara que'm dolga. QUE NO JOGUEN AMB ELS TEUS DINERS!

No hay comentarios:

Publicar un comentario